"Tuinen Perdaens" 

Aanleg en onderhoud tuinen, leggen van grasmatten, kunstgras, tuinpaden, terrassen, plaatsen van omheiningen en houten bijgebouwen, snoeien van planten, aanleggen beplanting

Contacteer ons !

Bel ons
Tuinonderhoud in de ruimste zin van het woord

Tuinonderhoud in Dendermonde voor een perfect verzorgde tuin

Een mooie tuin is zalig om in te vertoeven. Die mooie tuin komt er jammer genoeg niet vanzelf en daarom is degelijk tuinonderhoud voor uw tuin in Dendermonde en omstreken zeer belangrijk.

Het regelmatig snoeien van bepaalde struiken en bomen, het bemesten van uw gazon, het verdelgen van onkruid,… Allemaal taken die erbij horen en die toch heel wat ervaring en vakkennis vereisen om de werken goed te kunnen uitvoeren.

Bij Tuinen Perdaens bieden wij u een optimaal onderhoud van uw tuin. Dit houdt in dat wij uw gazon maaien, onkruid verwijderen, snoeien, beplanting plaatsen of verwijderen,… Indien gewenst komen wij hiervoor op regelmatige tijdstippen of slechts éénmalig langs, al naargelang uw eigen wens als klant.

Bel of mail ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte voor uw tuinonderhoud regio Dendermonde en wij bezorgen u een persoonlijke prijsopgave op maat van uw tuin.

Clikc+