"Tuinen Perdaens" 

Aanleg en onderhoud tuinen, leggen van grasmatten, kunstgras, tuinpaden, terrassen, plaatsen van omheiningen en houten bijgebouwen, snoeien van planten, aanleggen beplanting

Contacteer ons !

Bel ons
Tuinpaden en terrassen

Tuinbestrating in Dendermonde: de basis van uw tuin

Wanneer u uw tuin volledig in orde wil brengen hebt u ongetwijfeld behoefte aan degelijke bestrating. Dit kan gaan om kleine tuinpaden of terrassen maar ook de oprit bij uw woning speelt een zeer belangrijke rol. Het plaatje moet volledig kloppen om een mooi geheel te vormen en als ervaren specialist in tuinbestrating te Dendermonde staan wij op de eerste rij om u daarbij te helpen.

Samen kijken wij welk soort tuinbestrating er het beste past bij uw woning in Dendermonde of omstreken. We bekijken stap voor stap het beschikbare budget en overlopen samen met u alle mogelijkheden. Tuinbestrating hoeft niet altijd super duur te zijn zoals vele mensen denken want veel hangt af van de materiaalkeuze. Een degelijke betonsteen valt goedkoper uit maar is daarom niet minder mooi. Anderzijds geniet een duurdere natuursteen misschien eerder uw voorkeur maar ligt dit budgettair iets moeilijker.

Samen komen we er ongetwijfeld uit dus contacteer ons vandaag nog voor vrijblijvende informatie betreffende de bestrating van uw tuin. Wij zorgen voor een snelle en efficiënte dienstverlening waarbij u na de plaatsing ook nog steeds kan rekenen op een klantvriendelijke dienst na verkoop!

Clikc+