"Tuinen Perdaens" 

Aanleg en onderhoud tuinen, leggen van grasmatten, kunstgras, tuinpaden, terrassen, plaatsen van omheiningen en houten bijgebouwen, snoeien van planten, aanleggen beplanting

Contacteer ons !

Bel ons
Uw droomtuin

Tuinaanleg in Dendermonde, een droom voor elke groenliefhebber

Uw tuin aanleggen op de juiste manier vraagt heel wat kennis en ervaring. De beplanting, de bestrating, de omheining,… het plaatje moet volledig kloppen wil u een mooi geheel creëren. Geen klus dus voor onervaren mensen maar wel iets voor Tuinen Perdaens, dé specialist in tuinaanleg te Dendermonde.

Onze jarenlange ervaring zorgt voor perfect inzicht in de verschillende aspecten van uw tuin. Op die manier kunnen we u een schitterend resultaat bezorgen. Zowel voor de plaatsing van grasmatten, kunstgras, aanleg van beplanting en omheiningen kan u bij ons terecht. Maar ook het bouwen van houten bijgebouwen zoals een carport, tuinhuis of poolhouse is perfect mogelijk.

Wij hanteren marktconforme prijzen en bezorgen u steeds een offerte op maat van uw project. De materialen die wij gebruiken zijn van hoogstaande kwaliteit zodat duurzaamheid gegarandeerd is.

Ook op zoek naar een ervaren vakman die de tuinaanleg voor uw eigendom te Dendermonde perfect kan uitvoeren? Contacteer ons dan vandaag nog!

Clikc+