"Tuinen Perdaens" 

Aanleg en onderhoud tuinen, leggen van grasmatten, kunstgras, tuinpaden, terrassen, plaatsen van omheiningen en houten bijgebouwen, snoeien van planten, aanleggen beplanting

Contacteer ons !

Bel ons
Bijgebouwen in natuurlijke stijl

Houten bijgebouwenin Dendermonde in alle vormen en afmetingen

Wanneer u voor de constructie van uw houten bijgebouw zeker wil zijn van kwaliteit, betrouwbaarheid en authenticiteit, dan bent u bij Tuinen Perdaens aan het juiste adres.

Als ervaren constructeur van houten bijgebouwen te Dendermonde zorgen wij voor een perfecte plaatsing van eender welke houten constructie die u wenst op uw domein. Wij maken enkel gebruik van kwalitatief zeer hoogstaand en duurzaam materiaal zodat u jarenlang en met weinig onderhoudszorgen kan genieten van uw investering.

Nood aan advies over welke constructie u het best zou plaatsen? Bel ons en wij komen langs met bijkomende informatie en tonen u alle mogelijkheden. Ons maatwerk staat garant voor een constructie die samensmelt met de stijl van uw woning. Geen vreemde eenden dus in uw tuin maar een perfecte samenhorigheid.

Geen enkel andere constructeur van houten bijgebouwen regio Dendermonde zal u een betere prijs/kwaliteitsverhouding kunnen bieden. Contacteer ons daarom meteen voor extra informatie of een vrijblijvende afspraak!

Clikc+